Bloggpaus

Hej på er!
Kommer med lite dåliga nyheter. Jag har bestämt mig för att ha en bloggpaus. Den prestationsångest jag har kombinerat med skolan och träning går inte riktigt ihop i nuläget och jag måste lägga all min tid på det. Men ni får sköta om er ordentligt nu så hörs vi när jag hinner.
Massa kramar


Godmorgon

Sitter och äter lite frukost efter morgonträningen, berättar mer om det ikv. Hoppas ni får en fin dag, kram!


Fin måndag

Hej på er !
Ja den här måndagen blev himla bra iaf! Jag åkte ju hem till Philip och gosade med honom, det är sjukt vad jag älskar honom. Han är mitt allt.
Men nu ligger jag och kollar the Carrie diaries och tar det lugnt. Börjar inte förens halv elva i morgon, ska dock hinna med morgonträning men det är nog inga problem. Godnatt på er finisar.
Kram

Ser ni hur otroligt fin han är eller ???
 

 

 


Måndag

Hej hej!
Startade dagen med ett gympass på skolan och sen fortsatte dagen som vanligt. Jag kom hem för en stund sen, hoppade direkt i myskläderna och pluggade lite matte. Nu sitter jag och kollar på "The carrie diaries" och ska strax iväg till Philip.
Vi hörs kanske mer ikv.
Kram!
 

Monsters university

Hej på er!
Ja jag och Hanna var ju på bio förut och shit va bra den va! Var ju på monsters university, asså min kärlek till disney går inte att förklara! Men efter det tränade jag en stund och nu måste jag duscha sen laga middag till min kära familj, vuxenpoäng som man så fint kallar det.
Ha en fin söndag och ladda upp för helgen nu snyggingar!
Kram


Godmorgon

Godmorgon alla fina.
Jag har inte så mycket planer idag förutom att städa undan lite, men jag är väldigt sugen på bio så ska se om jag kan få med mig någon.
Men ligger just nu bara och kollar på film, ska försöka klämma in ett träningspass också.
Det är förövrigt strålande solsken ute och får jag säga det själv är jag faktiskt väldigt trött på sommarvärmen. Ge mig värmeljus, halsdukar och stickade tröjor! Haha ha en fin dag alla.
Kram


Underbar kväll

Hej på er!
Ville bara titta in och berätta att jag haft en så himla bra kväll med massa fina människor. Vi var ett gäng hos Casper och hade det allmänt härligt bara! Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova så gott, i morgon kort äntligen min fina familj hem!
Kram på er.


RSS 2.0